Opendag wurmpy wervershoof!

Gepubliceerd op 20 juli 2023 om 14:00

De eerste opendag van Wurmpy baby en kids in Wervershoof is een feit! 


Ontzettend blij en trots ben ik dat wij WURMPY kunnen voortzetten in ons eigen dorp. Ook was er al een mooie opkomst tijdens de opendag, wat ik om heel eerlijk te zijn niet had verwacht. Toch bleek er een behoefte aan een nieuwe kinderwinkel, die naast kleding ook speelgoed en andere artikelen verkoopt. 

De winkel in Alkmaar is voorgoed gesloten, mede dankzij de webshop, die erg goed loopt, kunnen wij met WURMPY gewoon doorgaan in Wervershoof. 

Onze nieuwe ''winkel'' is eigenlijk onze al bestaande webshop. Omgetoverd ongeveer 1x in de maand tot een kleine winkel voor onze opendag. Het is dan ook echt een klein winkeltje, een echte dorpswinkel zou je het kunnen noemen. Wanneer het geen opendag is zijn wij hier druk bezig met het inpakken van bestellingen, cadeautjes versieren en nieuwe items bestellen.

Tijdens de opendag heb ik meerder vragen gekregen die ik graag wil beantwoorden. Onder de leuke kleurrijke foto's kan je die vragen terug vinden. Mocht je een vraag hebben die er niet tussen staat? Stuur dan een mailtje naar info@wurmpy.nl en krijg dezelfde dag nog antwoord!

Bedankt dat je langs bent gekomen of langs komt in de toekomst!

Liefs, Wurmpy!


Wanneer is de volgende opendag?

De volgende opendag kan je altijd volgen op onze facebook of instagram pagina. Ook op het begin scherm van onze website wordt dit vaak vermeld! Houd dit in de gaten mocht je graag bij de volgende opendag aanwezig zijn.

Kan ik ook langs komen zonder dat het een opendag is?

Ja, dit kan zeker. Om pakketjes op te halen of om even snel een cadeautje uit te zoeken kan je, via ons contact formulier, een afspraak maken. 

Samen kiezen wij dan een geschikte tijd om te komen shoppen. Ook s'avonds kan je bij ons terecht.

Als ik een pakketje bestel wanneer kan ik het dan ophalen?

Vaak sturen wij dezelfde dag nog een mailtje met wanneer het uitkomt om het pakketje op te halen. Meestal kan dit dezelfde dag nog!

Heeft het spoed? geen probleem! Zet dit gewoon bij de ''opmerkingen" bij je bestelling.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.