Gratis verzending gemeentes Hoorn, Medemblik & Drechterland - Gratis verzending bij €50,-

Verzenden

*Meestal heb jij jouw pakketje binnen 1 dag al in huis. Houd er wel rekening mee dat wij niet werken op zondag dinsdag en maandag. Ook worden er op zondag geen pakketjes geleverd!

 

Van woensdag tot zaterdag verzenden wij u pakket met post-nl. De kosten voor een brievenbus pakket zijn €3,50 (1-2 werkdagen).
Voor grotere pakketten rekenen wij in Nederland €4,95 (1-2 werkdagen). 

  

Betreft de bezorging
 

Wij bezorgen onze producten in heel Nederland.

Bestellingen worden verzonden en bezorgd op dinsdag t/m zaterdag; Bezorgen op zon-, maan- en feestdagen is helaas niet mogelijk.

Bezorgtijden tussen 09.00 en 18.00 uur.

In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product avonds wordt bezorgd.

Op maandag en zondag worden bestellingen niet verwerkt.


Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaald. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

  

Afhalen

     

Wij willen het makkelijker maken voor u als klant om op het laatste moment toch het perfecte cadeautje te vinden. 

Heeft u vandaag nog een leuk cadeau nodig voor een verjaardag en moet dit echt vandaag bij u aankomen? 

Dan hebben wij de optie toegevoegd om het bij ons in de winkel op te komen halen. Hier rekenen wij niks voor. Net zo handig!

         

Natuurlijk ook een goede optie voor klanten die in de buurt wonen! 

U kan uw pakket van woensdag tot zaterdag tussen 10 en 5 op komen halen.

      

Het adres van de winkel is:

Houttil 64,

1811JL, Alkmaar.

 

 Voorwaarden retourneren

    

Alle artikelen waarvan de factuur binnen de betalingstermijn is voldaan kunnen gedurende 14 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen of gebruikt zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels/doos.

Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

Retouren is niet gratis en zal u zelf moeten bekostigen.

    

Uw pakket is bezorgd bij een Post-nl punt en is niet opgehaald binnen het termijn.
Hierdoor wordt het pakket terug gestuurd naar de afzender. Wat moet ik doen?

    

Doordat u zelf het pakket niet heeft opgehaald binnen het een termijn van 7 tot 8 dagen wordt het pakket automatisch terug gestuurd naar de afzender. Indien dit gebeurt heeft u twee opties. U kan uw geld terug vragen, dit is exclusief het bedrag van de verzendkosten. Of u kan het pakket opnieuw laten versturen. Ook hier zal u de verzendkosten opnieuw zelf moeten betalen.

      

Retour melden?

U kan uw bestelling als retour opgeven door naar uw account bij reeds bestelde bestellingen te gaan hier staat "retouren". Lukt dit niet neem dan de volgende stappen:

Ga naar klantenservice@wurmpy.nl om je bestelling als retour op te geven. Meld hierbij de volgende onderwerpen: ordernummer, artikel(en) en reden van retour. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw retour formulieren toesturen.

 

* Bovenstaande tekst geldt alleen voor producten die gekocht zijn in de webwinkel en niet in de fysieke winkel.

 

Retourbeleid in de winkel.

Ruilen kan binnen 7 dagen na u aankoop. U kan uw aankoop ruilen of kiezen voor een tegoedbon. Wij geven geen geld terug. Ook is een bon verplicht. Zonder bon kunnen wij u niet helpen. 

Sale artikelen kunnen niet geruild worden, ook niet voor een tegoedbon of een ander artikel!