opc_loader

Wensenlijst

Frigg Daisy lilypad T2

NIEUW VANUIT DENEMARKEN! HET NIEUWE MERK FRIGG. HOE LEUK EN VROLIJK ZIJN DEZE FOPSPEENTJES ?
*Meeste kinderen die de bibs gebruiken, vinden dit ook een heel fijn speentje!

 

De spenen hebben twee luchtgaten in het schild zitten, waardoor de kleine altijd goed kan doorademen. De speen bootst de tepel van de moeder na. De speen is gemaakt van natuurrubber, het schild is gemaakt van polypropyleen, wat veilig voor je kindje is. Berg de speen altijd vocht- en lichtvrij op. Stel de spenen niet bloot aan direct zonlicht, dit kan de kwaliteit van de speen niet garanderen. Van het merk Mushie hebben we leuke Pacifier cases - een siliconen case waar je de speen veilig in kan opbergen zonder dat deze wordt blootgesteld aan licht, vocht en stof. 

Voor het eerste gebruik: kook een pannetje met water, en haal deze van het vuur. Laat het water iets afkoelen alvorens je de speentjes in het water legt. Laat dan de spenen 5 minuten in het water liggen en maak ze daarna goed droog. Je hoeft de spenen niet weer uit te koken. Je kan ze schoonmaken door er heet water over te gieten en direct af te drogen.
Let er wel op dat er water in het speentje kan lopen, dus knijp de speen altijd goed uit voordat je deze aan je kleintje geeft. De spenen kunnen niet in een magnetron of sterilisator. 

Frigg spenen maat 2 - 6-18 maanden. Verkrijgbaar in natuurrubber.
Materiaal: de spenen zijn gemaakt van natuurrubber en zijn BPA en PVC vrij. Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400+A2

(Prijs excl. btw) 3,26
3,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Levertijden
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Beoordelingen (0)
Frigg Daisy lilypad T2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Frigg Daisy lilypad T2


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items