EVEN VOORSTELLEN


Ik ben Fallon (1999) de eigenaresse van WURMPY. Ik beschouw mezelf als creatief en koppig. Ik hou van lezen, in mijn winkel rond hangen en nieuwe dingen bedenken. Zoals Wurmpy!

De eerste plannen van Wurmpy lagen begin januari 2020 op de plank, ik was op dat moment net tante geworden van Charlie. Mede dankzij haar heeft speelgoed en andere baby en kinder artikelen mijn aandacht getrokken.

Veel klanten en andere mensen vragen zich af of mijn leeftijd niet onwetendheid met zich mee brengt. Ik neem mijn producten heel serieus. Ik ben jong, ja! Maar ik denk ook dat ik hierdoor juist een andere blik heb op dingen die belangrijk zijn voor deze tijd. Zoals het “groene” aspect van de winkel. Ik probeer altijd producten te vinden die iets toevoegen zoals, geen kinderarbeid, gerecyclede, biologische en andere duurzame producten vind ik erg belangrijk. Niet alleen verkopen, maar ook denken over de print die je daarmee achter laat!

Op het moment dat ik begon met Wurmpy (de webshop) was ik nog mijn opleiding aan het volgen van ruimtelijke vormgever op het @mediacollege .Voor mijn ondernemingsplan heb ik toen gekozen voor een “echte” Wurmpy winkel.

Dit plan zag ik wel zitten na mijn opleiding en zo ben ik gestart 7 juli 2020, aan de houttil in Alkmaar. (Ja, niet het meest fijne jaar.. Maar zeker wel het meest creatieve jaar)

Nu een tijdje verder bestaat Wurmpy al weer een jaar! En daar ben ik wel super trots op! Ik ben super blij met alle support die ik heb gekregen van familie maar ook zeker van andere winkels, klanten en iedereen die mij volgt op Instagram en facebook!

Het was enorm spannend, leuke en creatieve tijd. Maar naast al deze positieve dingen, zijn er ook veel verdrietige, vermoeiende en stressvolle tijden geweest. Waar ik heel veel van geleerd heb en op dit moment ook op een positieve manier achter me laat en aan een nieuw fris jaar begin! 7juli vieren wij dit met iets leuks.

Liefs, Fallon & wurmpy