opc_loader

Wensenlijst

    

Bouwen naar een 100% duurzaam assortiment  

    

                              

In veel winkels is de keuze tussen jouw behoeften en de natuur niet makkelijk gemaakt. Zo heb je al snel een product te pakken die belastend is voor de natuur!

 

Bij Wurmpy hoef jij die keuze niet te maken, want veel van onze items kunnen generaties mee, zijn van gerecycled materialen gemaakt, hebben een kleinere impact op de natuur of zijn op een andere speciale manier beter voor de wereld! En als jou behoefte samen gaat met de natuur? Dan zeg jij toch ook “Ja, dat wil ik!”

 

Bij ons in de winkel hebben wij meer dan 400 producten waarvan 69,5% duidelijk beter is voor de natuur. Zo kan je denken aan de volgende merken Tender leaf toys, naif, holztiger, crocodile creek en noppies. Ook onze minder bekende merken zoals scrunch, zilt, beyoona, kinderfeets en snails maken onze winkel zoals hij vandaag is! Toch zijn we er nog niet. Wij bouwen namelijk naar een 100% duurzaam assortiment. 

Naast ons assortiment mag jij natuurlijk niet ontbreken, want het gaat ook om jouw wereld en die van je kinderen of familie in de toekomst!      

 

  

 

                                                

   

 

Hoe kan jij ons en de natuur helpen?

 

De meest voor de hand liggende manier om te helpen is natuurlijk om een van onze duurzame producten te kopen. Maar gelukkig zijn er nog veel meer manier om te helpen. Zo kan je ons volgen op onze socials (@wurmp_nl) en hier onze posts like, delen, opslaan of een leuke comment achterlaten.

 

Mocht je toch heel graag iets bij ons willen kopen? kom dan het liefst naar de winkel op de fiets ;). Ook in de winkel zelf naast (onze producten) proberen wij onze impact zo laag mogelijk te houden. Zo hebben wij geen papieren, maar digitale bonnen, kan je bij ons alleen pinnen, is ons inpakpapier FSC gecertificeerd of van suikerbiet en geven wij alleen papieren tasjes mee! Pssst.. wij zijn gek op mensen die hun eigen tassen mee nemen!
 

Nog een voordeel van in de winkel komen shoppen? Sommige prijzen liggen iets lager, zo proberen wij onze offline verkoop nog meer te stimuleren!

 

Kan je nou echt niet anders dan online bestelling? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jou pakketje zo groen mogelijk is ingepakt! Ook goed tips voor jezelf.

 

  • Dozen die binnen komen hergebruiken wij voor nieuwe bestellingen.
  • Pakketjes pakken wij zo in dat er bijna geen lucht in zit. Waarom? Nou hoe minder lucht… hoe meer pakketjes er in 1 bus mee kunnen.. hoe minder bussen er rijden.. hoe beter voor het milieu!
  • We hadden het er al even over maar ons inpakpapier is gemaakt van FSC gecertificeerd papier of van suikerbiet!
  • Ook worden de pakketjes op de voet afgeleverd bij het postkantoor.

 

Meer weten over de impact van jou online bestelling? Lees je hier.

 

Zeker van zijn dat je een duurzaam product heb gekocht? Lees dan de beschrijving, stuur een mail naar info@wurmpy.nl of vraag het aan een van onze medewerkers in de winkel!

 

Heb jij nou een mooi duurzaam of groen product en/of merk die wij echt moeten kennen? Laat het ons dan weten via info@wurmpy.nl of kom gezellig langs.

 

Tot in een nog steeds even groene toekomst!

 

Liefs, wurmpy

 

WURMPY
Houttil 64
1811JL ALkmaar
Nederland
info@wurmpy.nl
BIC: INGBNL2A.
KvK: 77146603
Btw: NL003154500B18

Contact

*