opc_loader

Wensenlijst

   

    

Voorwaarden retourneren

    

Alle artikelen waarvan de factuur binnen de betalingstermijn is voldaan kunnen gedurende 14 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen of gebruikt zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels/doos.

Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

Retouren is niet gratis en zal u zelf moeten bekostigen.

    

Uw pakket is bezorgd bij een Post-nl punt en is niet opgehaald binnen het termijn.
Hierdoor wordt het pakket terug gestuurd naar de afzender. Wat moet ik doen?

    

Doordat u zelf het pakket niet heeft opgehaald binnen het een termijn van 7 tot 8 dagen wordt het pakket automatisch terug gestuurd naar de afzender. Indien dit gebeurt heeft u twee opties. U kan uw geld terug vragen, dit is exclusief het uitbestede bedrag voor de verzendkosten. Of u kan het pakket opnieuw laten versturen. Ook hier zal u de verzendkosten opnieuw zelf moeten betalen.

      

Retour melden?

U kan uw bestelling als retour opgeven door naar uw account bij reeds bestelde bestellingen te gaan hier staat "retouren". Lukt dit niet neem dan de volgende stappen:

Ga naar klantenservice@wurmpy.nl om je bestelling als retour op te geven. Meld hierbij de volgende onderwerpen: ordernummer, artikel(en) en reden van retour. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw retour formulieren toesturen.

* Bovenstaande tekst geldt alleen voor producten die gekocht zijn in de webwinkel en niet in de fysieke winkel.

Retourbeleid in de winkel.

Ruilen kan binnen 7 dagen na u aankoop. U kan uw aankoop ruilen of kiezen voor een tegoedbon. Wij geven geen geld terug. Ook is een bon verplicht. Zonder bon kunnen wij u niet helpen.