opc_loader

Wensenlijst

Babyshowers bij WURMPY!

    

*Op het moment organiseren wij geen babyshowers!

       

Bij wurmpy hebben wij een special hoek ingericht bij ons in de winkel voor babyshowers en andere leuke activiteiten die we door het jaar heen organiseren. Ook kan je hier op alledaagse dagen thee en/of koffie drinken. Handig wanneer jij even in de winkel wil komen kijken maar de mannen toch even willen zitten of wanneer je natuurlijk borstvoeding moet geven voel je dan niet bezwaard om bij ons even te komen zitten.

    

Babyshowers

     

Bij WURMPY kan je jouw babyshowers voor de toekomstige moeder vieren. Wil je Spelletjes doen of gewoon gezellig zitten kletsen met wat lekkers? Dat kan allemaal. Heb je een leuk idee en wil je weten of dit kan in de winkel? Mail ons dan naar info@wurmpy.nlen we zullen je zo snel mogelijk contact met je opnemen.

    

Ons tarief voor de babyshower bestaat uit twee onderdelen. Bij het eerste onderdeel kan u kiezen uit 2 keuzes.

    

Keuze 1: € 15 per persoon.

    

Een taartje, 2 drankjes naar keuze en een lekker tussendoortje.

    

Keuze 1: € 25 per persoon.

   

Geheel verzorgde high tea met koffie en thee (5 hapjes per persoon). Excl. andere dranken.

    

Onderdeel 2 bestaat uit het bedrag dat de geshowerde moeder to-be als cadeau mag uit geven in de winkel. Bijvoorbeeld een bedrag van €50. Net zo makkelijk. Geen dubbele cadeautjes of iets dat ze toch minder leuk vindt! En wie wil er nou niet shoppen op iemands anders kosten?

    

Handig om te weten: Wij kunnen een max. aantal mensen van 8 personen cateren.

     

Versiering

     

Wij begrijpen als je graag zelf het een beetje leuk wil aankleden in de winkel. Dit kan natuurlijk ook, graag horen wij dit wel van tevoren en wat precies het idee is. Zo kunnen wij kijken of dit ook echt mogelijk is. Wil je het door ons laten versieren? Dat kan natuurlijk ook. Hier vragen wij een kleine €15 voor, waar wij de benodigde versiering voor halen.

    

Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd mailen via info@wurmpy.nlof kom langs bij ons in de winkel in Alkmaar op de Houttil 64.

    

Graag horen wij van tevoren over eventuele allergieën.

      

WURMPY
Houttil 64
1811JL ALkmaar
Nederland
info@wurmpy.nl
BIC: INGBNL2A.
KvK: 77146603
Btw: NL003154500B18

Contact

*